آکاایران: بازسازی آپارتمان دوبلکس دربند، رقص سایه ها در تهران!

پروژه های برجسته: پروژه بازسازی ساختمان مسکونی شماره ۲ در بند ، ساختمانی مسکونی در دو واحد مجزا و یک زیرزمین بوده است که به درخواست کارفرما این ساختمان توسط دفتر معماری کات به طراحی مهدی کامبوزیا و هلنا قنبری تبدیل به یک واحد مسکونی برای استفاده شخصی شده است. با آکا ایران همراه باشید تا با هم به گوشه و کنار این پروژه ی منحصر به فرد سری بزنیم و جزییات طراحی این پروژه ی دلپذیر که تقدیر شده بخش مسکونی جایزه معماری داخلی سال ۹۵ می باشد بیشتر آشنا شویم با ما همراه باشید.

آکاایران: بازسازی آپارتمان دوبلکس دربند، رقص سایه ها در تهران!

استودیوی معماری...

مشخصات عمومی پروژه بازسازی ساختمان مسکونی شماره ۲ 

  • نام پروژه: ساختمان مسکونی شماره ۲ دربند
  • موقعیت: دربند، تهران، ایران
  • دفتر معماری: کات استودیو
  • طراحان: مهدی کامبوزیا و هلنا قنبری با همکاری گروه بنا
  • همکاران طراحی: ساره مشفق
  • کارفرما: آرین زورچنگ

بازسازی آپارتمان دوبلکس دربند، رقص سایه ها در تهران! پروژه های برجسته
استودیوی معماری...

  • همکاران اجرا: امید حائری، گروه یکا (آقای حسام زاده)، بهرام حسن وند، گروه برق ذوالفقاری، گروه تأسیسات محبی
  • مصالح و مبلمان: شرکت روجا تجارت آذرستان (فرزاد برقه ای)
  • تاسیسات مکانیکی: حسین دلاوری
  • تاسیسات الکتیریکی: علی کهندانی
  • مدیر اجرا: سام حمیدی نیا

 پروژه تقدیر شده مسکونی جایزه معماری داخلی ۹۵
استودیوی معماری...

  • مساحت زمین: ۳۰۱ متر مربع
  • زیربنا: ۴۱۵ متر مربع
  • سال اجرا: ۱۳۹۵
  • جایزه: پروژه تقدیر شده مسکونی جایزه معماری داخلی ۹۵

 ساختمان مسکونی شماره 2 دربند
استودیوی معماری...

 جایزه معمار ۹۵
استودیوی معماری...

 وضعیت ساختمان مسکونی شماره ۲ دربند از نظر سازه ای بسیار ناپایدار بوده، به گونه ای که ستون ها با متریال های مختلف با مقاومت های نا همسان و سقف به صورت طاق ضربی اجرا شده بود و تیرهای اصلی روی دیوارهای اطراف فاقد هیچ زیرسری قرار گرفته بودند.

 بازسازی ساختمان مسکونی
استودیوی معماری...

 در قدم اول بازسازی ساختمان مسکونی شماره ۲ در بند  شروع به مقاوم سازی سازه کردیم تا بتوانیم طراحی را آغاز کنیم. مهمترین مسئله ما در این پروژه از بین بردن دیدهای مزاحم از بیرون و در عین حال ایجاد فضایی با نور مطلوب و کیفیت فضایی مناسب بود.

استودیوی معماری...

طبقه همکف در ضلع شمالی در مجاورت کوچه گشایش هایی هم تراز با ارتفاع عابران داشته و بنا به صلاح دید ما و خواست کارفرما در بسته بودن پروژه بازسازی ساختمان مسکونی شماره ۲ در بند از خارج ساختمان این پنجره ها را در ضلع شمالی کور کردیم و ضلع جنوبی رو به حیاط را شفاف کرده و با ایجاد نورگیر سقفی در بام و قراردادن وید در محدوده پله ها در طبقات و جابجایی پله ها به گونه ای که روی هم سایه اندازی نکنند و باعث بزرگتر شدن وید شوند، جنگلی از پله ها با نور سقفی ایجاد کردیم و بدین ترتیب نور کافی در طبقات تأمین شد و در ساعات مختلف روز با رقص سایه روشن ها، فضایی مطلوب را ایجاد کردیم.

برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با شرکت طراحی و اجرای این پروژه می توانید به پروفایل اهالی فن استودیوی معماری کات در آکا ایران مراجعه کنید.

نویسنده: استودیوی معماری کات | تحریریه آکا ایران

تبلیغات
مرکز آموزش های تخصصی معماری
طراحی خاص با سبک زندگی شما!
<>
.

منبع : chidaneh.com